On se ihme homma, kuinka tää maailma on täynnä kaikkee koodia ja mallia. Kun sä nyt oot valinnu noin, et voi enää tehdä näin.

WTF?

Miksen vois? Suuri osa näistä käyttäytymismalleista on tullu siksi, kun A) joskus historias kaikki oli raakaa syntiä (mm. rock) ja B) koska kaikkea poikkeavaa pidetään outona/naurettavana/tuomittavana, niin värittömästä on tehty oikea. Ja sitähän se ei ole.

Ei ihmisen elämä pysähdy ku omaan kuolemaan. Persoona ja mieltymykset säilyy, vaikka ihminen oli kuinka perheellinen tai korkeassa virassa tai muuten vain kahlittuna ja toivonsa menettänyt. Ei jumaleisson ku Stubb menee rullaluistimilla niin se on Iltalehdessä. Mitä helvetin poikkeavaa siinä nyt muka on? "Hieno mies ku urheilee!" Baaahhhh... Enhän mäkään ole hieno mies, vaikka urheilen.

Kyllä ihmistä pitää rohkaista olemaan aina itsensä (samoin kun pitää jokaista rohkaista olla äänestämättä demareita, käymättä oopperassa ja kusematta vastatuuleen) Rock'n roll through the life vaan!

Ja pahinta on, kun muita tuomitaan omien stereotypioiden pohjalta. Entä jos se toinen henkilö onkin muslimi, jolla on oikeus olla useampi vaimo? Tai lapsena saatu kuulovaurio ja siksi ei tule paikkoihin, joissa musa soi lujempaa... tai lapsena lyönyt päänsä kantoon ja siksi ei tajua, että 80-luvun karvanoppatekno-Corollalla ei saakkaan naista.

Vois jopa sanoa, että maailmassa on liian monta liikkuvaa osaa, että yksittäinen ihminen sen päässään käsittäisi.